Maria Bingo

 

Maria bingo is ‘s werelds grootste aanbieder van online bingo, ze beschikken over een enorme hoeveelheid online bingo rooms met mensen over de hele wereld. Deze rooms zijn opgedeeld per land, dus als u bijv. tegen noren wilt spelen kunt u zonder problemen naar de room met de vlag van noorwegen gaan en gezellig babbelen en bingo spelen. Ook als u even iets anders wilt doen is Maria bingo uitstekend geschikt aangezien ze ook Casino, poker, slots en krasloten aanbieden. Verder beschikt Maria Bingo ook over tal van acties, bonussen, VIP mogelijkheden, Golden hours en meer leuks, hierover leest u meer bij ‘Maria Bingo bonussen’ hieronder. Deze wereldwijde bingo-room is volledig nederlands en beschikt ook iDeal als betaalmethode aan, kom snel eens een kijkje nemen en speel een rondje mee door op onderstaande banner te klikken:

Maria Bingo Bonussen
Zoals we bovenaan al aangaven zijn er ontzettend veel bonussen en leuke prijzen te winnen bij Maria Bingo, zo ontvang je direct na registratia al € 3 om gratis mee te spelen. Verder op uw 1e storting ontvangt u een bonus van 100% tot wel € 130 en er zijn ‘Golden hours’ tijdens deze uren kunt u extra bonussen ontvangen, houdt hiervoor de nieuwsbrieven van Maria bingo in de gaten, hierin worden deze uren aangekondigd. Verder beschikt de chat over vele chatmasters die altijd wel weer een nieuwe chatspel in de aanbieding hebben, tijdens deze chatspellen kunt u extra bonusgeld verdienen! En voor de trouwste leden van Maria Bingo zijn er ook nog VIP bonussen, voor meer informatie over de acties welke op dit moment actief zijn kunt u kijken op de website door op bovenstaande banner te klikken.

Maria Bingo Betaalopties
Maria bingo biedt als wereldwijde bingo room ontzettend veel betalingsopties aan, zo is er vanzelfsprekend iDeal waar u vast en zeker ook kunt betalen als u over een internetbankieren-account beschikt. Maar ook eWallet’s zoals MoneyBookers en NETeller worden ondersteund, als u liever betaalt met CreditCard is dit ook geen enkel probleem aangezien VISA en MasterCard mogelijk is als betalingsoptie. Alle betalingen die via Maria Bingo gebeuren zijn volledig veilig, alles gebeurt via gecodeerde verbingen zodat niets onderschept kan worden en alles volledig veilig gebeurt. Maria bingo beschikt over een licentie om dergelijke spellen aan te mogen bieden dus u hoeft niets te vrezen! Veel speelplezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *