Gratis Geld bingo, krassen, helemaal gratis!

 

Casino’s, krasloten websites, bingorooms, doen er alles aan om jouw als klant te krijgen, ze gaan zelfs zover dat ze gratis geld weggeven om mee te spelen. We hebben hieronder een overzicht gemaakt van de websites waar je op dit moment gratis geld tegoed krijgt, eerst de krasloten, dan de bingorooms en als laatste de gratis gokkasten:

Gratis geld om online te krassen
Een kraslot terwaarde van 5 euro helemaal gratis, met een kans op 200.000 euro, dat klinkt bijna te goed om waar te zijn, maar Scratch2Cash geeft je deze mogelijkheid! Klik hieronder op de banner of klik hier om Scratch2cash te bezoeken en gratis te krassen!

Scratch2Cash was de eerste aanbieder van gratis krasloten, maar vele aanbieders zijn ondertussen gevolgd, ook bij de volgende 2 websites krijg je gratis 5 euro:

Hopa – 5 euro gratis
PrimeScratchcards – 5 euro gratis
In totaal dus al 15 euro aan gratis krasloten!

Gratis Bingo spelen
Nog meer gratis geld, en nu om online bingo te spelen! Bingo is de nieuwe hype op het internet. Meer en meer Nederlanders spelen het spelletje online. Ook hier doen de aanbieders er alles aan om nieuwe klanten te trekken. Naast helemaal mooie verdubellings bonussen voor nieuwe klanten geven sommige ook geld helemaal gratis (zonder zelf te hoven starten)

Onze favoriete Bingoroom is toch wel bingocams Je kan hier ook nog eens je webcam aanzetten zodat iedereen jouw coole winmoment kan zien! Maar hier gaat het natuurlijk niet om, wat nog veel leuker is, je krijgt als nieuwe klant 5 euro gratis bingo te goed!

Claim hier gratis 5 euro bij BingoCams

Update: nu ook 5 euro gratis gokken op de gokkasten bij Primeslots.

Gratis gokken
Nieuw, nu 5 euro gratis om te gokken op de gokkasten!!!
gratis geld

Bij Karamba krijg je momenteel 5 euro gratis. Bij Karamba kun je online (niks downloaden) spelen op hele leuke gokkasten.

Update: nieuw, nu ook 5 euro gratis bij PrimeSlots!

Weer een nieuwe aanbieder van online gokkasten, Primeslots heeft besloten om aan al haar nieuwe klanten een leuk kadootje te geven, namelijk 5 euro! Profiteren dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *