BingoLot

 

BingoLot is een zeer bekende nederlandse bingoroom met vele functionaliteiten, zo kunt u met uw medespelers chatten in een mooie gezellige bingo-room, ook zijn er al kaarten te koop vanaf 10cent, maar ook zijn er kaarten beschikbaar van 20 en 50 cent, dat is afhankelijk van hoeveel u wilt winnen aangezien hoe meer uw inzet hoe meer u kunt winnen. Tevens is de support van BingoLot zeer goed, ook hebben ze een zeer duidelijk instructiefilmpje voor alle nieuwe spelers, Dat instructiefilmpje kunt u onderaan deze pagina bekijken. Het is net als bij BeaBingo mogelijk bij BingoLot om eerst te kiezen voor de fun mogelijkheid waarbij u een aantal keer kunt spelen, u dient er wel rekening mee te houden dat dit niet oneindig is aangezien er speciaal voor u een stoel bezet is. Na de fun modus(Of als u liefst direct voor geld gaat spelen) kunt u gaan naar de cashier om een storting te maken en echt geld te gaan winnen. Er zijn ook leuke acties zoals de SuperJackpot welke wordt gestart als alle kaarten verkocht zijn, als deze start wordt de bingopot gevuld met 16,50 extra. Veel speelplezier bij BingoLot! u kan gaan naar BingoLot door op onderstaande afbeelding te klikken.

BingoLot betaalmogelijkheden
Wanneer u voor echt geld wenst te spelen dient u zich eerst te registreren bij BingoLot wat zeer simpel gaat, u dient diverse info in te voeren en een schermnaam die uw medespelers zien, een storting maken en u kunt direct spelen. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden: – Pay by Phone (Hierover leggen we hieronder meer uit)
– Pay&Play;
– Click&Buy;

iDeal wordt helaas niet ondersteund door deze online bingo aanbieder, maar u kan wel dmv iDeal een storting maken op de eWallet van bijv. Click&Buy; en vervolgens een storting maken naar uw BingoLot account.
Al is de Pay by phone-betaaloptie ook een hele mooie en snelle mogelijkheid. BingoLot geeft u een bepaald nr welke u dient te bellen voro een storting, nadat u dit gedaan heeft moet u een code invoeren op uw gsm welke op uw scherm wordt weergeven. Vervolgens zal er iedere 30 seconden 40 cent worden afgeschreven en op uw account worden bijgeschreven. Tot het moment van verbreken zal er continu tegoed op uw account worden bijgeschreven, maar voor uw eigen veiligheid zal na 12,5 minuut de verbinding automatisch worden verbroken en is er 10Euro op uw account aanwezig. Indien u meer wenst te storten kunt u nog eens bellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *